Volg ons

Diensten en producten

Diensten en producten lopen bij Installatiebedrijf Van Dijk naadloos in elkaar over. Wij stellen alles in het werk om u te voorzien van een duurzame comfortabele woon- en werkruimte, tegen een redelijke prijs.

Ruim 35 jaar ervaring, een hecht team van goed opgeleide specialisten, uitstekende contacten met leveranciers van moderne betrouwbare apparatuur en een streng gecertificeerde dienstverlening; dat combineren wij voor u in maatwerkoplossingen op het gebied van sanitair, verwarming en ventilatie, zonnepanelen, duurzame energie , water, elektra en koper- en zinkwerk.

Bent u op zoek naar een nieuwe badkamer,  is uw CV-ketel aan vervanging toe, wilt u stappen maken op het gebied van duurzame energievoorziening voor uw woning of bedrijfspand, dan dagen wij u uit contact op te nemen. Dan gaan wij eerst heel goed luisteren en voorzien u vervolgens van een eerlijk gedegen advies en/of een passende offerte. Pas daarna steken wij de handen uit de mouwen om u te voorzien van de voor u perfecte installatie.