Volg ons

Over ons

Over ons

In 1986 richtte Aalt van Dijk zijn eigen installatiebedrijf op. Vanaf dat eerste begin al waren service en een persoonlijke benadering leidraad in de dienstverlening. De kwaliteit van de technische producten en het vakmanschap van de monteurs moesten uiteraard absoluut top zijn. Maar, net als wij vandaag, begreep ook de eerste generatie dat we niet in de eerste plaats ketels verkochten, maar comfort.

Duurzaam comfort
Daar is in de loop van de tijd de aandacht voor duurzaamheid bijgekomen. Zonnepanelen, warmtepompen en nog veel meer maken deel uit van onze oplossingen voor een toekomstbestendige energievoorziening in woningen, kantoren en utiliteitgebouwen. Meer nog dan vroeger zijn we eerst adviseur en werken we samen met onze klanten aan een comfortabele plek om te wonen en te werken. Techniek is geen doel maar middel. Zowel in nieuwe panden als in een bestaande omgeving.

Service en onderhoud
Bedrijfszekerheid van onze installaties is van het allergrootste belang. Om dat optimaal te kunnen waarmaken, hebben we in 2007 Service Groep Oost opgericht. Een organisatie die zich volledig richt op het garanderen van operationele installaties. Service en onderhoud, 24 uur per dag, zeven dagen per week.

Lokaal betrokken
Als dé Nijverdalse Totaalinstallateur voelen we ons zeer verbonden met de lokale samenleving. Noaberschap zit in onze genen. Daarom sponsoren we graag activiteiten en verenigingen in de regio.