Volg ons

Sanitair

Een badkamer is allang niet meer alleen een ruimte om je te wassen. In de badkamer begin je je dag goed, word je weer mens na een dag hard werken en kun je heerlijk relaxen.

Denkt u over een nieuwe badkamer, dan helpen we u graag. Uw wensen en ideeën vormen het uitgangspunt voor een persoonlijk advies. Bad, (inloop- of stort)douche, toilet, wastafel(s); u zegt het maar.

De keuze is aan u

Wij leveren sanitair van topmerken als Villeroy & Boch, Sphinx, Hansgrohe en Cleopatra. Heeft u voorkeur voor een ander merk, dan is dat uiteraard geen probleem. Wij leveren elk gewenst interieur en dragen zorg voor een absoluut betrouwbare installatie. Zodat u er jarenlang plezier aan beleeft.

Speciale voorzieningen

Veiligheid en comfort zijn, zeker als u wat ouder bent of minder valide, van het allergrootste belang. Wij hebben jarenlange ervaring in het installeren van speciale voorzieningen. Denkt u daarbij bijvoorbeeld aan beugels, maar ook aan handgrepen en speciale hoogtes of een aangepaste instap.

Compleet ontzorgen

Dankzij onze uitstekende contacten met aannemers en tegelzetters kunnen wij u de totale verbouwing uithanden nemen. U heeft één aanspreekpunt en wij zorgen overal voor. De sloop van de oude badkamer, de planning en levering van de nieuwe onderdelen en de complete installatie tot en met de tiptop oplevering.