Volg ons

Verwarming & ventilatie

Een gezond en comfortabel binnenklimaat – behaaglijk warm in de winter en aangenaam koel in de zomer – dat is wat u wilt, in uw woning en in uw werksituatie. Daarmee voelt u zich goed en presteert u beter. Om dat te bereiken is er inmiddels een heel scala aan mogelijkheden.

CV met radiatoren of convectoren

Traditioneel is er natuurlijk de centrale verwarming, met een gasgestookte ketel. Wij zijn erkend dealer van Nefit en Remeha CV-ketels. Betrouwbare apparaten met een heel hoog rendement. Ook de komende jaren zullen we, met name in bestaande woningen, nog veelvuldig gebruik maken van zulke ketels. Want compleet van het gas af is in Nederland vaak nog lange termijn werk. Een investering is een goed afgestelde HR-ketel is daarom in veel gevallen nog steeds een uitstekende oplossing.

En of u nu kiest voor de directe verwarming met radiotoren of de indirecte methode met convectoren, wij leveren wat voor u de beste optie is en zorgen voor de complete installatie. Samen met u bekijken we de mogelijkheden en u neemt vervolgens de beslissing die past bij uw ideeën en uw portemonnee.

Vloerverwarming

Vloerverwarming heeft zich bewezen als een bijzonder comfortabele manier van verwarming. Niet alleen bij een stenen vloer, maar ook bij hout of tapijt. Zeker bij goed geïsoleerde woningen is vloerverwarming ook een energiezuinige en daarmee kostenbesparende warmtebron. Het zorgt voor een gelijkmatige en comfortabele basistemperatuur. Ideaal als u gebruik maakt van bijverwarming als bijvoorbeeld een houtkachel of open haard.

Ventilatie

Verwarming is belangrijk, maar frisse lucht is minstens zo nuttig. Zowel in woningen als in kantoren of scholen is ventileren van groot belang voor de gezondheid. Dat heeft de coronapandemie inmiddels onweerlegbaar aangetoond. Nog los van het voorkomen van vochtproblemen die schade kunnen veroorzaken aan de woning. Afhankelijk van de situatie is mechanische of natuurlijke ventilatie een goede optie. Klimaatsystemen, al dan niet met warmteterugwininstallaties vormen steeds meer een integraal onderdeel van woningen en andere verblijfsgebouwen. Voor advies, materialen, montage en onderhoud zijn wij u graag van dienst.

Neem contact met ons op