Volg ons

Duurzame energie

Duurzame energievoorziening

Het gebruik van een HR-ketel en/of zonnepanelen op uw dak zijn voor de hand liggende manieren om bewuster om te gaan met uw energieverbruik en met uw portemonnee. Maar er is veel meer mogelijk. Standaardoplossingen bestaan niet. Een nieuwbouwwoning in een rij in een woonwijk biedt meer kansen dan een veel minder geïsoleerde vrijstaande woning in het buitengebied. Maar ook daar zijn er mogelijkheden.

Lage temperatuur centrale verwarming, vloerverwarming, hoog rendement warmteterugwinning uit ventilatielucht, zonneboilers, warmtepompen, hybride oplossingen waarbij duurzame methoden worden gebruikt als het kan en gas als het moet; de mogelijkheden zijn legio en breiden zich nog regelmatig uit.

En dan hebben we het nog niet over energiezuinige airco’s of uitgekiende verlichtingssystemen. Want minder energie verbruiken blijft natuurlijk de meest duurzame en goedkope oplossing.

Op basis van uw specifieke situatie en onze ervaring adviseren we u graag en zorgen voor een perfecte uitvoering van uw plannen. In het belang van een duurzame toekomst en met oog voor uw portemonnee. Aarzel niet te bellen of te mailen voor een vrijblijvend advies.

Neem contact met ons op