Volg ons

Zonnepanelen

De goedkoopste stroom komt van uw eigen dak

Voor woningbezitters zijn zonnepanelen eigenlijk de meest logische investering. Naast de enorme milieuwinst die groene stroom oplevert, is het met de huidige energieprijzen al heel snel lonend.

Waar u een paar jaar geleden de investering in zonnepanelen in acht tot tien jaar had terugverdiend, gaat dat vandaag de dag nog een stuk sneller. Het gebruik van elektrische energie zal de komende jaren, zowel voor huishoudens als bedrijven, snel toenemen. Steeds meer slimme apparaten, steeds meer behoefte aan data en een snelle opmars van elektrisch rijden maken zonnepanelen op uw dak steeds rendabeler. En dan hebben we het nog niet over een zonneboiler, waarmee u al snel zo’n 170 m3 per jaar aan gas bespaart.

Zonnepanelen – op uw dak of in grondopstelling – kunt u overal kopen. Maar zekerheid is zeldzamer. Dé Nijverdalse Totaalinstallateur zorgt daadwerkelijk voor een totaalpakket. Advies, levering, montage, service en onderhoud houdt u in één hand. Tel daarbij op de ondersteuning bij het aanvragen van eventueel noodzakelijke vergunningen en aantrekkelijke subsidies. Installatiebedrijf Van Dijk biedt u de absolute bedrijfszekerheid van bewezen kwaliteitsproducten, de duurzaamheid van groene energie en een aantrekkelijk financieel perspectief. Voor vandaag, maar vooral ook voor de toekomst.

Neem contact met ons op